Kopipast.ru - хумор, снимки, анекдоти, игри


Някои връзки:

Връзка към пълната история: необичайни оръжия (60 снимки)


Рубрика: Интересни

Необичайни оръжия (60 снимки)


16 ноември 2007 г. в 2:29 ч

Стрелкови лъжици и шестобавни чукове: комбо-оръжия в снимки. Има неща, които са по-добре да се видят веднъж, отколкото да се чете за тях сто пъти. Ето защо текстът тук ще бъде малък, защото снимките говорят сами за себе си.

В най-широкия смисъл на думата комбо оръжие може да се нарече всяко оръжие, което, освен отличителните си черти, притежава и характеристиките на друго оръжие, комбинирайки няколко полезни свойства в един обект. Това определение включва и halberds, различни части от които ви позволяват да накълцате, убодете или дръпнете ездача от седлото и някои Pushkar кисели краставички, които освен пробиване на капачката с барут могат да се използват като стилет и най-често срещаното комбо оръжие е конвенционална пушка с байонет.

Но особено топлите чувства в мен са причинени не от тези масови предмети, а от проби от умения с високи оръжия, уникални по своето естество и най-често издадени в едно издание. Заради уникалността и целевата си аудитория тези оръжия обикновено са богато украсени: най-вече такива устройства са закупени от войнствени олигарси. Бойната стойност на някои случаи е съмнителна, но основната цел на комбо оръжията не е в борбата с употребата - тя бързо се превръща в статус, предназначен основно за "хвърляне на пръсти", и едва във втория за битка. Изключителен, шоу-на разстояние, всички бизнес.

н


Най-често това е нещо, което може да се води в близък бой, съчетано с някакъв вид огнестрелно оръжие. Практическите ползи са ясни: когато беше невъзможно да се разчита на фитили, колела и други кремъчни ключалки, а претоварването беше замаян, беше добре да не можеш да стреляш с дясната тръба след изстрел, но да го подстригваш добре за всички останали на краката макар че по това време и обикновените пистолети правеха така, че ако ги занесете до багажника, ще получите добра палка, свързана с желязо). Е, или обратното, уморен от люлеенето на меча, е хубаво да смажеш шпионажа, който е по-добър от теб, с изстрел в неточен диапазон: на-ка, д'Артанян, вкус!

В допълнение към приспособленията за огнестрелно оръдие е интересно да разгледаме всички видове хибриди, с извори, движения за часовници, хитри копчета и други малки ежедневни удоволствия. Средновековен Викторинокс на похода. Така че, нека да започнем.

Палитрата с острие, скрито в дръжката, хибрид на стилета с пистолет, рапирачка със скрита кама и тризъбец на пролетната кама,

н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


н


(В)Пълна история "Необичайни оръжия (60 снимки)" »»